Za svedkami minulosti
vydaný napospas osudu
jdu po cestě dlážděné
ukované z polomrtvých nadějí
pohľadom strnulým
naháňam svoj tieň
a prázdnota se vepíše
do černého svědomí
...
Na ceste stretám
hanbu a pokušenie
projistotu roztříštím
svůj svět
ve kterém jsem žila
a jeden črep
zachovám pre štastie
odpusť mým slovům
...
i já už jim odpustila
...