Wake up to sleep – probudit se do sna
Anotace: psala jsem to několik minut po půlnoci..takže to zas tak světový nebude :D
Wake up to sleep – probudit se do sna
Alespoň jednou probudit bych se chtěla
a zjistit, že sen je skutečností.
Probudit se vedle milovaného těla,
těla s velice známou osobností.
Alespoň jednou probudit se do sna,
kde vyprodaný je koncert mé bandy.
Kde každičký človíček mé jméno zná
a já užiju si víc jak kopec srandy.
Alespoň probudit se s pocitem,
že lidi jsou k sobě slušní.
Kde neprobudí se dcera s jelitem,
když odmlouvá a kušní.
Alespoň probudit se jedenkrát
a zažít ten slavný pocit.
Kdy život by šel jako tenkrát,
a já neměla nutkání skočit.
Alespoň neprobudit se s pláčem,
ze ztráty milovaných bytostí.
Probudit se, nebýt spáčem,
co probouzí se s lítostí.
Tak probouzím se každý den,
vím, nemáte zdání.
Že někdo žije svůj malý sen.
Jen když na něj jde spaní.
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Gringer
Komentáře (0)