Anotace: "You only see what your eyes want to see..." aneb vidíme, jen to, co chceme vidět.
Kdybych viděl jen to, co vidět chci, tak by mi hráblo..uvěřil bych tomu a myslel bych si, že to je realita. Ještěže se zatím vždycky objevilo něco, co mě z těch snů vytrhlo. Věřím tomu, že to je můj strážný anděl.
28.08.2011 00:34:00 | Chancer