Nedělní

Nedělní

Anotace: musíme zajet na chatu....

Na chatu jezdíme
už roky víkend každý
zásoby vozíme
možná tak bude navždy
když ticho dlouho je
od plic si zazpíváme
v sedě i ve stoje
náladu dobrou máme

Slunce je vysoko
slunce je na poledne
není to na oko
za chvíli je půl jedné
v zahradním altánku
oběd už dojídáme
pivo je ve džbánku
chladné ho vychutnáme

Zvony už dozněly
všude je posvátný klid
vždyť máme neděli
tak nějak mělo by být
lehneme do trávy
najednou času máme
až nás to unaví
klidně si dvacet dáme
Autor Heron, 25.08.2011
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetický Ďábel, CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel