Kaz
Antouš si dře zuby,
kartáčem na boty.
Maže si je signalem,
kloktá vodu se savem.
Černá barva nejde dolů,
už s tím byl i u doktorů.
Pálí ho to, bolí, štípe,
sténá proto, kňučí, vyje.
Za pár dní jde ulicí
se zlatým chrupem svítícím,
v kapsách pytlík s bonbony,
v ústech cígo z Malbory.
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, E.T.Jane, ECHO PARAZIT, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)