Akce v ...
Anotace: jak j šlo koupit jaro
Akce v obchoďáku
akce jar za 26.9
a už se proti blíží
slečna na paleťáku
v červeném:
vy ste mi sama akce a žádná sleva
koukám na ni zamračeně co se děje
a pak ájó furt mračím
vite já hledám mezi jary jaro...
...jar je lemon
..a slečno nemáte senzitive
a ještě k tomu něco sladkýho
10x za třipade
....
máňo, tady tomu pánoj jar už za 44
už je po jedné
a mmě není sedmnáct na takovýhle vtípálky
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)