Malá včelka
Anotace: Když od vás odejde milá duše, nelze jen tak zapomenout.
Co bylo před rokem jako by nebylo,
svět se jednou otočil a vše se změnilo.
I Ty, malá včelka, co měla radost,
přelétla si z kytky a já mám starost.
Přijde večer a pavouci roztáhnou své sítě,
jen si dej pozor,
ať nechytnou tě.
Svět se točí stále dál a já bych si přál,
ať jednou zastaví svůj let a Ty podíváš se zpět.
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, jitka.svobodova
Komentáře (0)