Vzdor

Vzdor

Anotace: ...

Už bolest dostihla mi zraněné údy
a duše pálí, jak jatá železem
Však smím se zlomit, vzdát se té zvůli?
Nikdy, a spoutejte si mne třeba řetězem.

Nikomu z vás tu radost neudělám
ač vím, co mě čeká a smrt je tak blízko,
však nesmím se poddat, i když strach mám
v posledním boji stůj při mně štístko

První z mnoha dopadá rána,
prý jsem lhář a zasloužím trest
bolí to, však duše zemřít se zdráhá
Přesto, však smrtka již svírá svou pěst.

Tak odcházím, už ze mne vytloukli víru,
naději, lásku i veškerou čest
Meč k zemi padá v tom krvavém víru
nezbylo nic, nic nelze vzít zpět
Autor Acheiron, 25.08.2011
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Marsinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásná...taková středověká...

26.08.2011 03:44:00 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel