Přeplněné nitro
Anotace: Proud asociací spojený s představou plných, avšak smutně prázdných lidí.
Sbírka:
Záchvěvy duše
zmařené minuty plní hlubiny prostoru
lichými nadějemi buduje hranice
po kterých přenáší domněnky a zkazky
o nitru člověka, co chtěl žít v pravdě
vyčerpá ony hlubiny i celý prostor
a nezbude místo na víru, na lásku
zbude jen touha, lež a skořápky
prchavých snů ztracených v hlavě
Komentáře (0)