Načančaná modelína
Ráno vstala,
do zrcadla se ospale podívala.
Zděsila se
- kdo to, krucinál, je?
Nenalíčená, neučesaná, v pižamu oblečená.
Takhle, holka, neulovíš play boye!
Do koupelny šesti kroky,
maximálně čtyřmi skoky.
Učesat,
z vlasů úchvatně komplikovaný drdol udělat,
nalíčit se,
do posledního puntíku předělat se.
Spokojenost po tváři přeběhne,
takhle, holka, můžeš vyrazit ulovit play boye!
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Wlistinka, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)