nech mě se zbláznit
Mami nech mě se zbláznit.
Jak moc to bolí být člověkem
viděl jsem spousty smrtí
a ani jednu ovlivnit nemohl jsem...
Lapat po naději jako ryba na suchu
na poušti snít o kapce vody
tak nějak na oko žít
a ze snů si stavět do nebe schody..
Jak moc to bolí být člověkem
tápat po naději a pak usnout v opiovém hávu
nechte mě se zbláznit
a do říše šílenství odneste mou setnutou hlavu...
Už když jsem byl malý
ptal jsem se Boha ,,proč?´´ tou otázkou napříč dějinami
krví nasáklou...
ani mé sny mi neodpovídali
jen ocelové lidské normy krutosti
byli mi hrou...
Nech mě se zbláznit
bolí mě úděl člověka
zalepená ústa křičí
a nikdo nic neříká...
Nedovedu žít jen s patosu
na hřbitově vlastní slzy klečet
a doma se jenom modlit k masu
a víru mít jen trochu a něco nechat pro racionální svět.
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: efeeez
Komentáře (0)