Miluji všechno
Anotace: Je toho málo, co by člověk nechtěl milovat. Více je toho, co by chtěl milovat...
Miluji všechno, co vidím kolem sebe
miluji slunce i modré nebe nejvíce však Tebe.
Miluji každou křivku Tvého těla
hned bych Ti dala, co by si jen chtěla.
Miluji Tvůj smích
zimu, kdy není bláto a je sníh.
Miluji Tvou komnatu vzrušení
hm, jak je nádherná, nemáš tušení.
Miluji Tvou něhu, miluji tvou nohu, levou, pravou
miluji Tě celou.
Miluji život
a tak už dost.
Milovat lze spoustu věcí
máš je rád a někdy Tě i děsí...
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková
Komentáře (0)