Vystrašené potápěčem
tichý letní den
a šťastně se potápí v oceánu
sen
průzračná voda
tyrkysová až modrásková
paráda
barevné rybky plují
i červený korál se směje
a líbívá nálada
hraje si
na honěnou
na schovávanou
i rostlinky vesele tančí
slunce sem vidí
a zrnka písku svítí
když najednou..
crrrrrrrr crrrrrrrrrr
sen střídá mlha
a z ní hned kouká
tmavovlasý kudrnatý kluk!?
ne! toe pařez se strašně zeleně mechovýma očima
a mává dokonce orosenými kořeny!!
uá uááá
to jsou...chapadla
chobotnice?
odskočím zděšeně od zrcadla v koupelně
a vůbec nechápu
kde je oceán
a že jsem ráno
vystrašené potápěčem
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: prostějanek, klinika, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik
Komentáře (3)
Komentujících (3)