Obživnu?!
Anotace: zas jsem pustil myšlenky na špacír
Co po mě chceš?
Věstonická Venuše
v bezejmenném tanci
si ku smrti dláždím cestu
Ještě se naposled zkouším nadechnout,
ale vzduch v plicích
je vypálený...
Oroduji za křehkou víru
v sebe sama,
ale ta nikdy nepovstane
ze svého popela
toť úkol pro Fénixe
A tak upadám v nevědomí
Uzavřen mezi mlýnskými kameny
reality a halucinace.
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: Pittoresque, Akrij8, drew, Lioness, chicacheca
Komentáře (1)
Komentujících (1)