Pro co žít...
Všechno má svůj čas,
neovlivní ho nikdo z nás,
všechno má svůj počátek i konec,
ještě nezazvonil poslední zvonec.
Není tak lehké člověče,
utopit se v potoce,
není tak těžké chytit kapra v rybníku,
projít se v dešti bez deštníku,
nakonec můžeš všechno,
když máš pro co žít....
Přečteno 356x
Tipy 16
Poslední tipující: Jiná, E.T.Jane, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Kett, klinika, jitka.svobodova, Alex Ardes, tato22, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)