Samotná bloudím
za svým vzdáleným
snem
v půli cesty
samotná
zůstala jsem
...
ztracená
s osudem
svým
kdy bolestná touha
se mi před očima
mění v dým
možná časem
to změním
když déšť Tvých slz
mi ze rtů smyje
poslední rým
...
a Ty nevíš co s tím
...
a ani já
nevím