sám
stál jsem a hleděl
kolem sebe pět a dvacet lidí,
slyšel jsem vše
a neslyšel jsem nic
toužil jsem spílat, milovat, zbyla mi jen
touha a chtíč, kdo ví , co se bude dít..
nedávno jsem stál,
čistě kolem spousty lidí
připadal jsem si
samotnej jak nikdy
spolu se všim
ale uplně sám
Přečteno 328x
Tipy 13
Poslední tipující: chci_uverit, ostuda lidstva, ECHO PARAZIT, James Libustka, chicacheca, la loba
Komentáře (0)