ahoj.vzhledem ke zvlastnimu a nesrozumitelnemu meritku urcovani kvality del zde,se muze zdat,ze se ti moc nedari.muj subjektivni nazor je,ze ruznorodost stylu v tvorbe pomaha rustu jedince-poety.mas potencial.cetl jsem jen par tvych kousku a musim rict,ze se mi libi.pises fakt sqele.SToprocentne bezva.
28.08.2011 09:26:00 | Marcone
ahoj.vzhledem ke zvlastnimu a nesrozumitelnemu meritku urcovani kvality del zde,se muze zdat,ze se ti moc nedari.muj subjektivni nazor je,ze ruznorodost stylu v tvorbe pomaha rustu jedince-poety.mas potencial.cetl jsem jen par tvych kousku a musim rict,ze se mi libi.pises fakt sqele.SToprocentne bezva.
28.08.2011 09:14:00 | Marcone
ahoj.vzhledem ke zvlastnimu a nesrozumitelnemu meritku urcovani kvality del zde,se muze zdat,ze se ti moc nedari.muj subjektivni nazor je,ze ruznorodost stylu v tvorbe pomaha rustu jedince-poety.mas potencial.cetl jsem jen par tvych kousku a musim rict,ze se mi libi.pises fakt sqele.SToprocentne bezva.
28.08.2011 09:08:00 | Marcone