L'vina III (=k obrazu=)
Anotace: viz anotace minulé, ztišení, lvi 3
Sbírka:
L'vina
Po měsíci za řekou..
sivý blues vábil dubnové nečasy
léto vlálo lány obilí
a úkryty my
* Vzpomínáš vlčí máky?
podzim
ve snu odstín
vím to marný -
chci ve tvých kadeřích znovu a znovu utonout
než jeden zapomene na obraz a dívá se
Pro tentokrát jsem se ovládl
a lžu jitřence
Nechápu její pomlčky z hvězd
večer mířil na prosilku z pouti
Ne že bych to jindy trefil
Bývám ve svých ceti stále mimoň
Aspoň tu tvoji ztracenou báseň
O révě u Labe.. nenačínej sama
Kritiku? Vášně sedí -
Až bych .. přestal.. se sněhem
Dala by ses
Vcítím to – dobrý ročník
šťastné a veselé..
.
Boj skřípe o stěnu
Napíná se a vtom – tap!
Sklouzávám
Zrcadlo je zpocené
a kachlíky studí
Z úsvitu rony
horečky budí
tap – tap..
do páry nad
a cár z šatů...
po nás
po nás past z písmen L'vina
Za líbání skrz
na nároží si začnem
číst z očí
Nenávist..
* nebo si dáš znovu
Tap Tap Tap..
* Lásko
stejně v sobě prohrajem
a budem
tápat cestou
jež proplétá se v déšť..
* Vždyť ji znáš
rozostřen
spatřuji
milou černovlásku
Bohužel jsem už v cíli
a blesku dávno nestačím
Právě objímá den
pestrých slov
a daleko leží plamének se svící
Můj malý princi
sotva ticho
zatlačí mé oči slzám
**
Ona teprve začíná!
Poslední sólo barev
v černobílém
to poslední sólo pro život
jenž ztrácí..
Milá
první den
bolíš skrze empatie
a cesty z krás
vrací stopy do zimy
* Je vydán zákaz
* malování
* Bráním se.. bráním!
Znáš klavír v síti tmy
Znáš..
Znáš to
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, klinika, Dota Slunská
Komentáře (0)