Anotace: Každý z nás je individualita...kdybychom všichni byli stejní asi by nás život rychle omrzel...
Clovek by mel zustat sam sebou natolik, aby se nikdy nestydel podivat do vlastnich oci... A pro lasku se blbiny delaji velmi velmi snadno... ST!
23.09.2011 10:20:00 | Jakule
a mě tohle zase dojalo,uplně z jiného žánru než dílo budoucí.....bylo v tom kujva srdce,myslím,že už si z toho víc vytáhnout nemohla...zaslouženě dva bludištáky.
29.08.2011 17:09:00 | ECHO PARAZIT
Laděnko ta je krásná!! Úplně soucítím a chápu. Je to šedej morous, který neví co by a neocení tvé kvality velkého srdce a tvojí krásy.A já stejně věřím, že jednou přijde ten, který tě bude fakt hoden! A netrap se kvůli němu. Je to suchar, s tím nehneš no!
29.08.2011 10:46:00 | E.T.Jane