Anotace: Vedle mne si sedíš Bože, v chrámové lavici nasloucháš slovům Svým a ani nedutáš, mizíš jak stín jen slzy polykáš.
chrám jsou nebesa
jediný pravoslavný!
a popadané kmeny lavice
přírodní noblesa
v pokoře hlasy dávný
poutníky nesoudí pod stínem ze svíce...
29.08.2011 13:28:00 | šuměnka
v kostelní lavici vím
že jsem
jen zem kam půjdu
jednou až dokvetou mé oči
jméno se zapomene
jen u kamene mi
možná postojí nejbližší
a budou říkat
jako dnes já
ahoj přišli jsme si popovídat.
máš se?
kytky se ti líbí
no nepolíbí Tě sice už ten tvůj
ale zas slyšíš ty chóry znít
a možná máš..i klid..
ST za báseň co má výpověď.
29.08.2011 13:05:00 | Mbonita