Hmmm... Nejvíc mě zaujalo slovo generace, to slovo od nás mladých není moc často slyšet, ale bylo by dobrý asi nad ním občas přemýšlet. Parádní text :-)
29.08.2011 19:09:00 | černý motýl tmy
básen to není,ale upřimný a pravdivý....co naděláš....a já furt nedokážu pochopit,proč se vlastně lidi samoty tolik vyhýbaj,vždyt je to pocit klidu a míru duše........no a když ten klid chtěj opustit tak se dou ožrat....no co, budu taky upřímnej,nejdůležitější pro mě je aby, mě nikdo neotravoval a nezasahoval do života,když já mu to nedovolím.
29.08.2011 16:55:00 | ECHO PARAZIT
To už bude delirium tremens:-)))hahajá mívám zase pocit že neexistuju:-)a ten pocit okamžiku uvědomnění si v hospodským šrumci mívám taky...
29.08.2011 13:42:00 | la loba
asi , těžko říct... kolikrát mam dojem že lidem vidim do hlavy víc než je zdrávo. anebo naopak, jak kdybych byl z marsu...
29.08.2011 13:39:00 | humus
Ale jo cejtěj to taky jen to neuměj takhle vyjádřit nebo se toho bojej a dělaj že to není...
29.08.2011 13:31:00 | la loba