Klec
Nic než klec
má vlastní mysl
Každá věc
ztrácí svůj smysl
Bludné vycházky
hluboko do nitra
Dávivá hořkost
nového jitra
V mojí hlavě
tajemná vůně šílenství
Trýzní mě dravě
beznaděj, jež drží prvenství
Bez konec, bez příčiny
jen déšť a mráz
Svázána pocitem vinny
hlubina, tma, sráz
Úzkostný křik ze všech stran,
stíhy otvírající starých ran
Pomoc přišla, utekla
a nikdy víc se nenavrátí
Jen psát slova němoty
dočasně konec odvrátí.
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)