Ze Srdce
Anotace: když už je to léto.. ;)
Po temnu otevřela dlaně
do svých snů
Obrátila mysl ze světů.
Rozkvetla pro jednoho
Bez dvojích životů
Tu chvíli tady,
do veršů vkládá letní den,
krok za krokem..
A mysl už neutíká kupředu
Andělská křídla v rozletu
Nebe je o trochu víc modré
než-li dřív..
Šla světem sama,
snad aby poznala
víc..
Krásná a úplně bez hranic
Zkusila mysl,
její podivný svět
Bděla noc celou nad tou hrou
Ale jen srdce je mapa.
Shrnula život jednou větou
A
Slunce na konci cesty
slibuje ráj
Ze srdce..
roztančený kraj
Dnes klaním se mu i já
Kráse stromů, všem živým tvorům,
v trávě..modlitbu jim posílám
Ze Srdce..i Vám
Plamínek života ukázal
A život..ten jde stále dál
Jako květina beze strachu
..žije..tady a teď
Přečteno 387x
Tipy 34
Poslední tipující: ir.is, jitka.svobodova, Krahujec, jvacl, hloubavá, Maryje..., Kars, zenge, j.c., Lamagra, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)