Krásný volnopád slov..Tvá báseń nádherně plyne,hlavně závěrečné časti veršů jsou působivé a za ně ST!
30.08.2011 10:43:00 | xoxoxo
Míváme nějak stejné naladění poslední dobou co?:-))))asi je to ve vzduchu
29.08.2011 22:18:00 | la loba
opět básen s neuvěřitelnou hloubkou,já chápu,že se taková básen dá třeba do týdne složit...ale ty to sem házíš jak brambory.....jednu kvalitní básen za druhou....tvojí inspiraci bych chtěl mít.
29.08.2011 19:33:00 | ECHO PARAZIT