tvou dlaní
jsem spoutaná
stíráš mi
něžně slzy
co mě vždycky
zraní
a zpropadená
slova
co mi na rtech
ulpívají
slíbáš
...
slíbáš i bolest
co prsty
u nohou
mi kroutí
a mé zlomené srdce
co rozpůlí se
v půlce
a pak se
jedna část
v tichosti
schová
v zákoutí
mé duše
...