Jak cítíš se
když rty
se něžně potuluji
po úžlabinách
tvého nahého těla
zhluboka dýcháš
a dech se Ti
zvolna mění
a já cítím
že tvé
povzbuzení
k úmyslu svému
potřebuji
...
a pak
když hlavu
mi něžně stlačíš
mám vše co jsem chtěla
a pak jen tikotem
vzdálených hodin
čas do konce
měřím
a přemýšlím
jestli v rychlosti
mi stačíš
...