Návrat z Krkonoš
Anotace: Dále si lenoším.
Z hor se Psavec vrátil domu.
básně ale nepíše.
Co se nechá dodat k tomu,
snad má depku nejspíše.
Kdepak depka, moji milí,
přepadla ho lenora.
Tahle mrška stále sílí,
je to děsná potvora.
Koho svede tahle paní,
moc nerad se vracívá.
Proto žádné veršování,
múza též se zašívá.
Snad se múza brzy vrátí,
nakopá tu lenoru.
Milan zase bude psáti,
do samého úmoru.
Přečteno 301x
Tipy 38
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT., PIPSQUEAK, hatlapatla, šuměnka, Actafool, poustevník Jirka, isisleo, Jiná, 6thSun, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)