Pocity ztracené duše mé
Stíny a zoufalství,
přízraky zloby,
činů dob minulých,
srdce zlomené,
na cáry zničené,
tíseň a chlad,
myšlenek ztracení,
touha po ukončení,
vlastní zatracení.
Občasné chvíle,
co uvnitř mne škrtí,
růžové brýle,
ty kdybych měl, snad potom ze stínu,
cestu bych nalezl
a znovu s hrdostí šel.
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, tato22, Donne, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)