Anotace: mami, nikdy sis neuvědomila, jak moc to bylo těžké. Ale zapomenout je nemožné..
Nemáš zrovna lehký život, i když někdy to může být i horší...raduj se z malých věcí, život je krásný, jen tu krásu musíme vidět...přeji lepší zítřky.
RM.
12.05.2013 19:59:40 | Robin Marnolli
já vedu zvláštní život. každý konec jedné bolesti zásadně vyvolá začátek nějaké jiné. Ale na ty lepší zítřky si počkám... Kdo ví.. třeba budou už.. zítra :)
14.09.2013 04:52:41 | Avery
Zabodla se přímo do srdce
ta bolest vzpomínek
tvrdá a ostrá jako kamínek
studí a bolí..:(.St a doufám, že už je lépe.
30.08.2011 07:22:00 | CULIKATÁ
už je, ale není pravda, že čas vyléčí všechny rány.. ty hluboké zůstanou a někdy se zase ozvou a zabolí, aby nám připomněly, že kdysi bylo hůře...
29.08.2011 22:54:00 | Avery
nemám slov....silně na mě zapůsobila...a jak bylo již napsáno, snad už je líp...
29.08.2011 22:46:00 | Marsinka