Chtěla bych být tam, kde nikdo není
Anotace: Toužíte také být tam ,kde ještě nikdo nebyl? Já ano :-)
Chtěla bych být tam , kde nikdo není
chtěla bych být tam, kde smutek se v radost změní.
Chtěla bych být tam, kde nic nebolí.
Proč smutno je mi
kdo to ví ať mi odpoví.
Chtěla bych se toulat s tím,koho mám ráda
však někdy je lepší zůstat sama.
Na zemi kolem mne všude jsou střepy mých snů
střepy mých vzpomínek
hledím kamsi do dálek.
A ptám se sama sebe, proč nejdou slepit.
Anebo proč nezmizí, vždyť sny se neplní
a vzpomínky stále se mnou jsou.
Chce se mi brečet
jak lidé dokáží být neteční
i zlí.
Chtěla bych být tam, kde nikdo není
kde smutek se v radost mění...
Komentáře (1)
Komentujících (1)