nažehlit frak
do noh trnož ponořit
pohledům syro
očím zkoumajím důlky v tváři
jako v mase po porážce
pěkně za čerstva
ustoupit smířením
v rukách s grafitem za nehty - těžko tam hledat budou
hudbu budoucnosti
to raděj zakrýt vše acetonem
nažehlit límec
a hlavu držet vzpříma
co je komu do řevu?
do polštářů?
bouchání sousedů?
...po nočním nádechu sama sebe
sundávajícím pukrle
cukle s přetvářkou
pomatení jazyků zas?
postavit místo věže
hlavu svou
10.02.2006 20:37:00 | Janele z Liků, zvyků vzlyků...