•••
nasedla jsem do vlaku, který jede závratnou rychlostí
když mění kolej, pravidelný dusot udává můj tep
třeba se jednou probudím a ty kameny v mé hlavě
rozsvítí žárovku nad mým ložem
světlo roztříští se na kusy a krystaly zabodnou se do paží
které nesou svět
Přečteno 390x
Tipy 21
Poslední tipující: Loveless, Emmelia, Špáďa, Any 4, Tanzania, fuu, tato22, zenge, Sleepwalker, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)