Anotace: Přátelství je závazek..:) Mít právěho přítele je pro mě vše ;) .. prosím nazory :)
:)) Ten, kdo má 20 kamarádů, kteří se k němu otočí zády při první příležitosti, je chudák... Lepší mít jednoho u kterého vím, že nezradí..a pofouká všechny mé bolístky :) ;))
30.08.2011 21:00:00 | Pa Jush
naprosto s tebou souhlasím,a můžu ti říct,že dobrý přátelé mám,dají se spočítat na prstech jedné ruky...ale zaplat pán bůh za ně.
30.08.2011 20:51:00 | ECHO PARAZIT