nádherná báseň... a ta inspirace musela být též... kdo by si nedal líbit... :)
05.09.2011 10:46:00 | drsnosrstej kokršpaněl
jiný co když? to myslíš jak? ..že zůstane nedočtená? no v tom případě se podívá po někom jiným, kerý ji vyhoví po více stránkách.. :)
01.09.2011 15:14:00 | J's ..
I ty Dotko :) ty myslíš že j ji smí zvát do srdce,když se dostala pod kůži žeó mám nemám mám nemám, a co dyž se dočtem co potom? :))
31.08.2011 16:05:00 | J's ..
j být stydlivé :) tygře a zájic zájic.. u lesíka se schová, spí na mechu s knížkou a šeptají si a..
31.08.2011 14:35:00 | J's ..
jééé
copak je to za knížku?
Lady Chatterleyovú mi v nácti letech věnoval dědeček :-)
31.08.2011 13:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba