Pátrání
Anotace: pátrání po tom pravém.. :)
Kolik ještě poznám zklamání,
než najdu toho pravého?
Už mě zabíjí to pátrání,
ale není to nic nového.
Už nechci, nemám náladu,
hledat pořád dál,
být všude pozadu,
a vědět, že tady někde možná stál.
Těším se na ten okamžik,
až ho někde potkám,
možná kolem toho bude povik,
ale už se ho nikdy nevzdám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)