Mříže osudu
Anotace: někdy je život jako klec
Jsem za mříží vlastního osudu,
jsem za mříží vlastního strachu.
Pusťe mě já tady nebudu,
s hořící loučí na sudu střelného prachu.
Pusťte mě k hvězdám na dohled
a k řece která voní,
slzy z touhy a ze strachu,
chci schovat do hřívy koním.
Jsem za mříží vlastního osudu,
a někdo ztratil klíč,
pusťte mě prosím ke slunci,
já chci z těch mříží pryč.
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: Tacca, Maryje..., CULIKATÁ, chicacheca
Komentáře (1)
Komentujících (1)