Nenávidím se za ty příliš snadné slzy
i za bolest co zůstala nevyřčená
němá
marná lítost
jako puklina plná
bolesti světa
i té mojí malé
je to víc než dokážu snést
a únik peklo
a únik smrt
není kam
když i Bůh odvrátil svou tvář.
nj uvažovala jsem o tom celkem dlouho, formálně by to bylo působivější, jenže chyběla by tam část sdělení, a tak jsem obětovala formu obsahu :DD
31.08.2011 16:27:00 | chicacheca