Mořská ukolébavka
Anotace: ... pro všechny Vodní Děti ... ať kráčí nebo letí ... prach a smetí Hvězdné Děti
Houpy, hou, vlny jdou,
jedna kráčí za druhou.
Čas se vleče jako šnek,
v kostele si někdo klek.
Moje drahá polovina
chyby noci světlem spíná.
Aby velekněz šel spát,
možná má mě trošku rád.
Do hvězd spona dala lék,
jeden z nás se právě svlék.
Proč ta slova o marnosti?
Slovosled je někdy prostý!
Houpy, HOupy, HOupy, hou,
třetí kráčí za druhou.
A pak světlem vyhasnou,
a jsou a jsou a jsou.
Tak jdi jak vlna za duhou,
hezky jedna za druhou.
Ovečky se v nebi pasou,
pastýř oheň rozhoří
a pak ryby na obloze táboří.
Lodník zvedl kotvu svou,
lodě kříže jako chrámy plují spolu, svoji jsou.
Tak spi, děťátko, houpy, hou.
Přečteno 518x
Tipy 6
Poslední tipující: Calië, el viento, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)