Svatozář
Zaprášený obrázek,
pod postelí bubák,
můj medvídek v pozadí
a krkavcův zobák.
Má maminko zlatá,
copak neznáš kouzla?
do okapu z korálků
už Tvá láska sklouzla.
Vpila se do kamínků,
lidé po nich kráčí.
Chci Ti vplést do pramínků,
co jen člověk snáší.
Pomněnku a petrklíč,
jak svatozář u kostela,
Tvé oči ledové,
ráda bych rozžehla...
Komentáře (0)