O jé, je to tu zas-škola.
A je to tu.
Těším se? Mám radost?
Zuřím? Přemáhám zlost?
Pocity jsou smíšené.
Zažívám smutek.
Tam nechce se mi.
ale jsem ráda mezi všemi,
všemi svými přáteli.
Naposled do té budovy,
naposled první zvonění,
naše přání se teď promění
ve skutečné povolání.
Pak střední, výška,
kdy uvidíme se znova?
Až ze mě bude vdova?
To nikdo netuší.
Na druhou stranu se mi nechce.
Učení, úkoly, šrumec.
Proplouvat, jak velký sumec,
celým rokem budu.
Třeba dostanu se
na školu svých snů,
snad čeká nás
řada prosluněných dnů.
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Donne, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)