Pravda na tři písmena
Jsi prázdná skříňka pandořina.
Jsi jehličnan v doubravce.
Jsi bližší mi, než Kateřina.
Jsi lehkým soustem pro dravce.
Jsi jasmínem v ranním čaji.
Jsi námrazou v předjaří,
po níž klouži, NEROZTAJI!
Jsi lehká, jak pápěří.
Jsi veletoč akrobata.
Jsi vánočním cukrovím,
chutnáš mě, ač bila pátá,
nikomu to nepovím...
Jsi harpunou ve velrybě,
v "bílé" lásko, to se ví:
"a budeš mi tuze chybět"
díš mi hlasem medovým.
Komentáře (4)
Komentujících (3)