Srdce je nemocné
Dusí tě prach
chvíle smrti tu proletěla
Máš smrtelný strach a chvění těla
Víš že srdce je nemocné,
tak lež a už nevstávej.
Zdraví je náročné,
nejde jit už dál.
Ted máš spoustu výčitek
ale sám už víš že je
pozdě konec se blíži
a ty umíraš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)