Please Don't
Anotace: Příliš nekoherentní,nedělám si ambice.
Konec hranice
Vyšel jsem
Halucinačně svý
V lese mrtvých holí
Malá letadla krmí svá mláďata
Padají bomby
Kaštany bolí.
Masivní kus vzduchu
Líbá mou krev
Nechte si své světlo
A já svá zrcadla
Zbyli dva z miliónu
A svět přece odchází s nimi
Přečteno 423x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lexisa, Helena Buchtová
Komentáře (3)
Komentujících (3)