Chlad
Anotace: Nejsem si jistá, zda to lze pochopit, ale doufám v to...
Mezi nimi,
tam, tady
v dálce.
V hrobové tichosti,
objímal ji,
šťasten.
Před zraky skryl.
Tělem svým ukryl,
chlad.
Osten závisti,
ten už dávno
zvad.
V pokoji,
pod mraky.
Přemožen touhou.
Sklíčen láskou
převtělenou zrádkyní
pouhou.
V temnotách obklíčen,
zrazen a pověšen.
Mrtev.
Mezi nimi,
tady i tam.
Vítá vás smrti
bezejmený pán.
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Strixa
Komentáře (0)