Kanibalka Máří
Anotace: ...raději si nechám zajít chuť...fuj :-/
Zlomyslná Máří
spřádá nitě
zvrhlých skutků,
očišťuje čepele
a brousí si zuby
aby měla dobrý skus...
...lidské maso
se špatně zuby trhá,
ale syrové chutná
opravdu nejlépe...
i když jiní kanibalové
raději nejprve orestují
a poté podávají
dobré pokrmy...
...většinou netrpí
vegetariánstvím...
pokud ano
jsou sami
proti sobě
a obvykle skončí
zanedlouho také
na talíři
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)