Slza
V paprscích slunce se kapka třpytí,
svírá ji síť jemných pavučin.
Kdo zachrání ji, kdo ji do dlaní chytí,
uchrání ji před světem zlým?
Jak sevřít duhu a chytit vítr
Dá se snad obejmout smutek a žal
Lze zachránit toho, jemuž vrazil dýku
do zad člověk, kterého přítelem zval
Ta kapka je slza, kterou v srdci cítí
po zradě i slunce dřív než jde spát.
Nelze ji zachránit, nebo ji chytit.
Čeká ji temný do hlubin pád
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
Komentáře (1)
Komentujících (1)