Vašek
Anotace: malé povídání o malém příbuzném
Vašek
na co asi myslíš malý kluku,
když říkáš pojď, budem si hrát
když podáváš mi malou ruku
a netušíš, jak mám to rád
co si asi myslíš, ty šťastné hříbě
když běžíš letní loukou
když života svůj příběh
píšeš v mracích malou rukou
můj malý velký příteli
za to nejvíc chtěl bych dát
když řekneš, počkej...
pojď, budeme si hrát
Přečteno 356x
Tipy 19
Poslední tipující: Frr, Iva Borecká, Radhuza, Jeněcovevzduchukrásného, Mbonita, Tanzania, hloubavá, jitka.svobodova, Veru, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)