Anotace: BEZ ANTC
nejsem básník, jen vazač slov
tou mašlí, co obepíná duši
vágním letem opozdilých sov
napnutou kdes marně hledám kuši
***
Jiří
19.09.2011 17:31:00 | j.c.
máš duši i básníka
co hřeje a slovíčka tiše k nám proniká
do hloubi nitra
08.09.2011 06:11:00 | Danger
Mám duši prodanou za trochu lásky,
hořím a rozpouštím v tvém srdci zmrazky.
Mám duši ukrytou pod tvojí dlaní,
chci ji mít rozlitou, ta tvá ji chrání …
to mluví samo za sebe ..krásně napsané ST!
03.09.2011 16:18:00 | xoxoxo
..co všechno jsme schopni udělat pro lásku..i prodat svou duši..i vlastní srdce
02.09.2011 14:37:00 | Jiná
Mám duši pruhovanou
černou i bílou
v noci světlou
ve dne tmavou
Mám duši jinou
svou, hravou...
ST!
02.09.2011 12:31:00 | E.T.Jane