Nech si myšlenky v hlavě
poslouchej dál lži
odporuješ tomu marně
vždyť jen realitu mlží
tisíc argumentů proti
stejně vyslyšeno není
a to že jsi proti
ti stejně jenom uškodí
Proč vlastně odporuješ
tvůj boj hned neskončí
jenom si pohoršuješ
když tě sleduje tisíc očí
ale ty se nevzdáš
důvodů máš víc
nic jim jen tak nedáš
i když nebudeš mít nic
Podepsaný v hlavě máš
že nebudeš jako oni
jejich očima se nedíváš
vždy budeš proti